Tervetuloa seuraamaan uutta tietoteknillistä blogia!

Kuvan lähde: http://news.yahoo.com/blogs/technology-news-blog/google-self-driving-car-logs-300-000-miles-014608510.html


Moro!

Meikäläisellä on ollut jo pitempään ajatuksena aloittaa blogin kirjoittaminen, jossa jaan joitain (ainakin itseäni) kiinnostavia tietotekniikkaan liittyviä asioita, kuten linkkejä kiinnostaviin artikkeleihin ja vinkkejä erilaisten laitteiden ja ohjelmistojen yms. parhaaseen hyötykäyttämiseen. Ja tänään tuon haaveen toteuttamisen aika vihdoin koitti, joten jes sanon minä! :)

Mutta turhanpäiväiset jaarittelut sikseen!
Näin ekana postauksena haluan jakaa tällaisen Yle Uutisten artikkelin. Täytyy sanoa, että se kuva, jonka olen saanut Googlen suunnitelmista rakentaa auto ilman ohjauspyörää, on varsin kunnianhimoinen hanke, joka minusta on vielä nykymaailmassa tuntuu pelkältä scifiltä: auto ilman rattia ja kaasu- sekä jarrupolkimia tuntuu aika hurjalta ajatukselta. Mutta jos Google laittaa kapuloita rattaisiin kuskittoman auton kehittämisessä, niin ehkäpä jo parin vuoden sisällä tullaan näkemään Ameriikoissa jonkinlaisia itsestäänohjautuvia autoja!

Ei muuta kuin odottelemaan sitä päivää, kun voi ilman ajokorttia ajaa autoa! :D

Edit: se vielä piti sanoa, että saa laittaa kommentteja ja kysymyksiä siitä, mitä haluaisi käsiteltävän tässä blogissa! Toteutan toiveet parhaan kykyni mukaan... :)
First

Kommentoi, ole hyvä! Kaikki kommentit luetaan läpi ennen niiden julkaisemista.
ConversionConversion EmoticonEmoticon